Välj ditt land

Molnplattformar ger företag och organisationer enorma möjligheter till innovation, nyskapande och att skala sin verksamhet. Samtidigt kämpar många företag med tillgången till expertis, standarder och strukturer för att kunna utnyttja dessa plattformar optimalt.

Vårt RightCloud-koncept

Vårt RightCloud-koncept är utvecklat för att hjälpa dig att använda molnplattformar på ett snabbt och effektivt sätt. RightCloud ger dig också en leveransmodell som tar hand om den delen av IT-portföljen som körs i molnet. Denna del kallar vi Cloud Operations och med Cloud Operations har du alltid kontroll på tillgänglighet, skalbarhet, säkerhet och kostnadskontroll för dina tjänster. För att hjälpa dig att komma igång med dina innovationsprojekt står våra arkitekter och rådgivare beredda att hjälpa dig att hitta och transformera till de molnplattformar som passar bäst för dig och dina behov.

Våra partners inom cloud

Vi är partner med alla de stora molnleverantörerna som levererar molntjänster:

  • Amazon Web Services
  • Google Cloud Platform
  • Microsoft Azure
  • IBM Cloud

Vi kan inkludera dina existerande avtal i våra leveranser, eller ge dig tillgång till plattformarna genom återförsäljning av molntjänsterna. Detta gör det lätt för dig att etablera de tjänster som passar dig bäst. 

 

KONTAKT

AMIR HANTASH
Digital Platform Services

Amir Hantash