Välj ditt land

Hög prestanda, säkerhet och användbarhet är genomgående för våra projekt. För att lyckas med det använder vi de tekniska lösningar som presterar bäst i varje unikt projekt, business-first i stället för platform-first, ett så kallat best of breed-tänk. 

Kontaktperson:
Maria Wäppling, Business Owner

Uppgifter:
+46 72 998 15 18
maria.wappling@soprasteria.com

Bild kunde inte laddas in

Du har uppgiften. Vi löser den.

Vi är partner med och använder de bästa plattformarna för t. ex. CMS, e-handel och intranät. Vi använder bl.a. Headless-lösningar, containerteknologi, cloudtjänster, GDPR-compliant plattformar och moderna ramverk för front- och backend.

Vi tänker på kundens bästa när vi lägger arkitekturen och utgår inte ifrån ett fixt upplägg, därför blir våra projekt extra roliga och varierande, men viktigast av allt, som digital partner hjälper vi våra kunder att uppfylla deras effektmål. Vi löser uppgiften helt enkelt!

Digitalbyrån med extra bredd

Utöver de tjänster som vi som digitalbyrå erbjuder, t. ex. strategi, koncept, UX, designanalysSEO, utveckling, service och förvaltning, så är vi även experter inom verksamhetsutveckling och IT. Det gör att vi är digitalbyrån för kunder som värdesätter långsiktiga partnerrelationer där möjligheter finns för att enkelt skala upp och skala ut.

Vi är ledande inom affärs- och CRM-system, vi har specialister inom data & analytics, vi erbjuder experter inom verksamhetsutveckling och digitalt ledarskap samt Digital Workplace för att nämna några områden.

Läs mer om vad vi kan hjälpa till med

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Våra partners 💗

  ✔  Sitevision

   ✔  Contentful

   ✔  Optimizely (Episerver)

   ✔  Umbraco

   ✔  Storm Commerce


Bild av Business Owner Maria Wäppling

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Maria Wäppling

Business Owner

+46 72 998 15 18

maria.wappling@soprasteria.com