Välj ditt land

Integration med kundfokus

Integration handlar om att få olika typer av IT-system att prata med varandra för att er verksamhet ska få ut det mesta av er data.

Isolerade system som inte kommunicerar med varandra är fortfarande en stor utmaning för många organisationer. Med rätt integrationer kan ni effektivisera er verksamhet genom ökade insikter i affärsverksamheten och djupare förståelse för era kunder.  

Vi är experter på integrationer som samlar affärskritisk information där ni behöver den. Oavsett om det handlar om direktkommunikation mellan olika IT-lösningar eller aggregerade vyer som visar upp data från olika underliggande system hjälper vi er att på ett säkert, stabilt och tillgängligt sätt effektivisera era processer genom en smart arkitektur anpassad efter era behov. På så sätt förhöjs er leveranskapacitet och ni får snabbt ut underlag till viktiga beslut. 

Integrationer kräver komplexa anslutningar, gränssnitt och säkerhetskontroller som gör att det går att hantera flödet av information i realtid. Våra experter är kunniga inom en mängd olika tekniker och standarder och vet att befintliga system redan innehåller en enorm mängd ovärderlig information. Genom att noggrant integrera system som ni använder, eller vill använda i framtiden, kan hela värdet av er data tillgodogöras.  

Som er digitala partner stöder vi dig i hela processen för systemintegration – från konsultation, kartläggning och lösningsdesign till implementering, utrullning och genomförande. 

Läs mer om hur vi hjälpte Röda Korset med att leverera en lösning som underlättade samarbetet för förtroendevalda, frivilliga och anställda.

Intresserad av att veta mer?
Fredrik Arnevall