Sverige

Den digitala transformationsresan är en ständigt pågående process för att kunna erbjuda rätt tjänst och produkt i framtiden. För att kunna hantera detta behövs anpassade IT-lösningar som utvecklas över tid. Vi på Sopra Steria har hög teknisk kompetens för att kunna säkerställa kundernas behov av IT-system i framtiden. Vi är experter inom Java-utveckling men har också väldigt hög kompetens inom närliggande tekniker och områden för att effektivt och säkert kunna utveckla och förvalta kundens IT-system. 

 

ANSVARIG

Tobias Classon 
Business Unit Director
Tobias Classon

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Meet the team - JAVA

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Kika in våra grymma kollegor i vår serie Meet the team. 

Bild kunde inte laddas in

Vill du bli en del av landets främsta JAVA-team?

Sopra Steria utsågs 2023 till landets bästa arbetsplats. Vår kultur känns av alla som kliver in på något av våra kontor eller träffar oss digitalt. Vi strävar alltid efter öppenhet, gemenskap och samverkan där andra i branschen odlar en mer individualistisk kultur. Hos oss jobbar högkompetenta medarbetare, var och en expert på sitt område, som upptäckt att det är roligare att jobba tillsammans. För det är först då, vi når längre. Vårt JAVA-team består av cirka 30 konsulter där majoriteten sitter i Stockholm men även på våra andra kontor runt om i landet. Hos oss får du jobba med spännande uppdrag på några av landets ledande bolag.  Låter detta som något för dig? Vilken tur, för vi växer och vill bli fler - se våra lediga tjänster och ansök! 

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt