Välj ditt land

Inriktningar till Sopra Sterias Accelerate Program

Här kan du läsa mer om de olika inriktningar som finns inom Accelerate. Vilken inriktning du väljer beror dels på vilken högskoleutbildning du har, och dels vilket område du är mest intresserad av att utvecklas inom. För oss är det en självklarhet att satsa på våra unga talanger. Och vi förväntar oss att du som söker till programmet aktivt vill bidra till vår och våra kunders framgång. När du som individ växer, växer vi som bolag!

LEDARSKAP OCH VERKSAMHETSUTVECKLING

I inriktningen för ledarskap och verksamhetsutveckling får du arbeta tillsammans med våra mest seniora konsulter ochmed våra kunders digitala transformation. I programmet ingår att lära sig nya verktyg och metoder. Som stöd finns mentorer och en programledning som möjliggör att det här blir en superstart på din konsultkarriär. Exempel på roller du kan få ta dig an är projektassistent, affärsutvecklare i team, kravsamordnare i team, delprojektledare för mindre projekt samt projektmedlem i transformationsprojekt.

SERVICENOW-KONSULT

I inriktningen som ServiceNow-konsult får du jobba med en av världens mest innovativa lösningar. ServiceNow utsågs nyligen av Forbes till världens mest innovativa företag. Längre ner på deras lista kommer bolag som Tesla, Amazon och Netflix. Som Skandinaviens största Elite Partner inom ServiceNow kan vi erbjuda dig mycket kompetenta kollegor och spännande uppdrag. Tillsammans med mer erfarna konsulter kommer du att hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet i världens mest innovativa verktyg, samtidigt som du blir certifierad på en hög nivå.

DATA SCIENTIST/DATA ENGINEER

I inriktningen för Data Scientists och Engineers får du med dina kunskaper inom statistik, matematik och programmering bli en del av Sveriges vassaste Data & Analytics-team. Du kommer att få analysera fram de modeller, algoritmer och system som skapar värde åt våra kunder. Som en del av Data & Analytics deltar du tillsammans med erfarna kollegor i utmanande projekt inom området datadriven affärsutveckling samtidigt som du får vidareutbildning och certifiering inom området för dataanalys.

APPLIKATIONSKONSULT & UTVECKLARE INOM MICROSOFT DYNAMICS 365 OCH POWER PLATFORM

I inriktningen för Applikationskonsult & Utvecklare med inriktning på Microsoft Dynamics 365 och Power Platform lägger du grunden för din förmåga att lösa våra kunders utmaningar genom att implementera verksamhets- och affärssystem baserade på Microsofts mycket kompetenta plattformar. Ett av Sveriges största Dynamics-team delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper till dig medan du arbetar i något av våra stora projekt. Vi hjälper dig certifiera dig inom relevanta områden, bl.a. genom att du deltar i vårt Dynamics Excellence-program som ger dig inblick i såväl plattform som våra arbetssätt, best-practices och tillämpningar. Under din tid i programmet kommer du att utvecklas till en fullfjädrad konsult redo att leverera värde till våra kunder. Förresten, du vet väl om att dessa plattformar används av de största företagen i världen? Hela 97% av Fortune 500 använder sig av Power Platform och 57% på samma lista använder sig av Dynamics 365. 

SYSTEMUTVECKLARE

I inriktningen för systemutvecklare kommer du få arbeta och växa tillsammans med erfarna kollegor i agila utvecklingsteam. Du kommer ta del av kurser och certifieringar som gör dig eftertraktad hos våra kunder, samtidigt som din tekniska och personliga kompetens utvecklas. Vi arbetar bla med .NET och Java i moderna miljöer med fokus DevOps, Mikrotjänster och Molntjänster.

UX DESIGN

I inriktningen UX Design blir du en del av vårt vassa Experience Design-team och får vara med och utforma morgondagens digitala kundupplevelser!

Hos oss blir du inte placerad i ett fack utan har möjligheten att utvecklas i linje med dina drivkrafter och en unik möjlighet att fördjupa dig inom ett eller flera av områdena UX/UI, tjänste- och produktdesign.

I inriktningen UX Design får du lära dig designhantverket genom att samarbeta med erfarna kollegor och praktisera dina färdigheter i skarpa projekt samtidigt som du får stor dos av inspiration från vårt designcommunity där vi utvecklas som designer av varandra.

Sök nu!