Välj ditt land

Inriktningar till Sopra Sterias Graduate Program

Här kan du läsa mer om de olika inriktningar som finns i Sopra Sterias Graduate Program. Vilken inriktning du väljer beror dels på vilken högskoleutbildning du har, dels vilket område du är mest intresserad av att utvecklas inom. Vi satsar på våra Graduates, ni är vår framtid! Och vi förväntar oss att ni som söker programmet aktivt vill bidra till vår och våra kunders framgång. Den som vill växa ges stort utrymme att göra det hos oss.

LEDARSKAP OCH VERKSAMHETSUTVECKLING

I inriktningen för ledarskap och verksamhetsutveckling får du arbeta tillsammans med våra mest seniora konsulter ochmed våra kunders digitala transformation. I programmet ingår att lära sig nya verktyg och metoder. Som stöd finns mentorer och en programledning som möjliggör att det här blir en superstart på din konsultkarriär. Exempel på roller du kan få ta dig an är projektassistent, affärsutvecklare i team, kravsamordnare i team, delprojektledare för mindre projekt samt projektmedlem i transformationsprojekt.

SERVICENOW KONSULT

I inriktningen som ServiceNow konsult får du jobba med en av världens mest innovativa lösningar. ServiceNow utsågs nyligen av Forbes till världens mest innovativa företag. Längre ner på deras lista kommer bolag som Tesla, Amazon och Netflix. Som Skandinaviens största guldpartner inom ServiceNow så kan vi erbjuda dig mycket kompetenta kollegor och spännande uppdrag. Tillsammans med mer erfarna konsulter kommer du att hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet i världens mest innovativa verktyg, samtidigt som du blir certifierad på en hög nivå.

DATA SCIENTIST / DATA ENGINEER

I inriktningen för Data Scientists och Engineers får du med dina kunskaper inom statistik, matematik och programmering bli en del av Sveriges vassaste Data & Analytics-team. Du kommer att få analysera fram de modeller, algoritmer och system som skapar värde åt våra kunder. Som en del av Data & Analytics deltar du tillsammans med erfarna kollegor i utmanande projekt inom området datadriven affärsutveckling samtidigt som du får vidareutbildning och certifiering inom området för dataanalys.

SYSTEMUTVECKLARE / APPLIKATIONSKONSULT

I inriktningen för systemutvecklare eller applikationskonsult kommer du att få ta del av certifieringar och kurser som gör dig eftertraktad hos våra kunder. Samtidigt som du genom praktiska projekt och kunduppdrag får möjlighet att utvecklas tillsammans med våra vassa systemutvecklare eller applikationskonsulter. Vi arbetar i såväl Java och SQL som med Microsoft standardplattformar för CRM och ERP, webbportaler och e-handelssystem.

Certifiering TraineeGuiden - Sopra Steria

Sök nu!