Välj ditt land

Inriktningar till Sopra Sterias Graduate Program

Här kan du läsa mer om de olika inriktningar som finns i Sopra Sterias Graduate Program. Vilken inriktning du väljer beror dels på vilken högskoleutbildning du har, dels vilket område du är mest intresserad av att utvecklas inom. Vi satsar på våra Graduates, ni är vår framtid! Och vi förväntar oss att ni som söker programmet aktivt vill bidra till vår och våra kunders framgång. Den som vill växa ges stort utrymme att göra det hos oss.

LEDARSKAP OCH VERKSAMHETSUTVECKLING

I inriktningen för ledarskap och verksamhetsutveckling får du arbeta tillsammans med våra mest seniora konsulter ochmed våra kunders digitala transformation. I programmet ingår att lära sig nya verktyg och metoder. Som stöd finns mentorer och en programledning som möjliggör att det här blir en superstart på din konsultkarriär. Exempel på roller du kan få ta dig an är projektassistent, affärsutvecklare i team, kravsamordnare i team, delprojektledare för mindre projekt samt projektmedlem i transformationsprojekt.

SERVICENOW-KONSULT

I inriktningen som ServiceNow-konsult får du jobba med en av världens mest innovativa lösningar. ServiceNow utsågs nyligen av Forbes till världens mest innovativa företag. Längre ner på deras lista kommer bolag som Tesla, Amazon och Netflix. Som Skandinaviens största Elite Partner inom ServiceNow kan vi erbjuda dig mycket kompetenta kollegor och spännande uppdrag. Tillsammans med mer erfarna konsulter kommer du att hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet i världens mest innovativa verktyg, samtidigt som du blir certifierad på en hög nivå.

DATA SCIENTIST/DATA ENGINEER

I inriktningen för Data Scientists och Engineers får du med dina kunskaper inom statistik, matematik och programmering bli en del av Sveriges vassaste Data & Analytics-team. Du kommer att få analysera fram de modeller, algoritmer och system som skapar värde åt våra kunder. Som en del av Data & Analytics deltar du tillsammans med erfarna kollegor i utmanande projekt inom området datadriven affärsutveckling samtidigt som du får vidareutbildning och certifiering inom området för dataanalys.

APPLIKATIONSKONSULT & UTVECKLARE INOM MICROSOFT DYNAMICS 365 OCH POWER PLATFORM

I inriktningen för Applikationskonsult & Utvecklare med inriktning på Microsoft Dynamics 365 och Power Platform lägger du grunden för din förmåga att lösa våra kunders utmaningar genom att implementera verksamhets- och affärssystem baserade på Microsofts mycket kompetenta plattformar. Ett av Sveriges största Dynamics-team delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper till dig medan du arbetar i något av våra stora projekt. Vi hjälper dig certifiera dig inom relevanta områden, bl.a. genom att du deltar i vårt Dynamics Excellence-program som ger dig inblick i såväl plattform som våra arbetssätt, best-practices och tillämpningar. Efter ditt graduate-år med oss är du en fullfjädrad konsult redo att leverera värde till våra kunder. Förresten, du vet väl om att dessa plattformar används av de största företagen i världen? Hela 97% av Fortune 500 använder sig av Power Platform och 57% på samma lista använder sig av Dynamics 365. 

SYSTEMUTVECKLARE

I inriktningen för systemutvecklare kommer du att få ta del av certifieringar och kurser som gör dig eftertraktad hos våra kunder. Samtidigt som du genom praktiska projekt och kunduppdrag får möjlighet att utvecklas tillsammans med våra vassa systemutvecklare. Vi arbetar i såväl Java som SQL.

Certifiering TraineeGuiden - Sopra Steria

Sök nu!