Välj ditt land

I vårt grymma .NET-team jobbar över 50 kompetenta och trevliga kollegor som är fördelade över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Östersund och Malmö. Men oavsett varifrån vi jobbar så har vi en stark sammanhållning. Vi gillar att umgås helt enkelt!

Tillsammans jobbar vi varje dag med att göra det lite enklare, smartare och roligare för våra kunder att göra sina jobb. Många av dem skapar i sin tur förbättringar i vårt samhälle. Såklart skapar vi lösningar genom moderna tekniker och metoder.

Men för att kunna hjälpa ännu fler kunder behöver vi bli fler .NET-utvecklare och därför hoppas vi att du väljer att söka till någon av våra tjänster. Och har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss!

KONTAKTA MIG

Tobias Classon
tobias.classon@soprasteria.com
+46 70 896 40 37

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa några av våra .NET-utvecklare

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 47 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp eller något behöver bollas. I Sverige är vi 550 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder, varav 50 tillhör vårt .NET-team. Träffa några av våra kollegor och hör hur deras vardag ser ut.

 

Sveriges bästa arbetsplats

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. Vi har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2023 och Great Place To Work utsåg oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser under 2022. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Lite av det vi erbjuder dig

  • Möjlighet att jobba remote

  • Certifieringsbonus

  • Kollektivavtal

  • Communities (forum för kunskapsdelning)

  • Bidrag till hemmakontor

  • Företagscykel

  • Föräldraersättning

  • Friskvårdsbidrag (5 000 kr)

  • Mobil med obegränsad surf
Bild kunde inte laddas in

Träffa Albert - en av dina blivande kollegor

Jag är redan inne på mitt sjätte år som systemutvecklare här och har förutom roliga kollegor, fått vara med i en massa spännande projekt.

Till exempel fick vi förtroendet att bygga ett nytt system för att hantera barn- och ungdomstandvård åt Region Stockholm. Systemet byggdes i modern teknik såsom .NET 5, TypeScript och React-Hooks och min roll i teamet var Tech Lead och Scrum Master. Uppdraget var utmanande, lärorikt och väldigt roligt. Det känns bra att kunna bidra till lösningar som gynnar samhället.

I vårt team försöker vi hitta på roliga aktiviteter för att kunna umgås utanför jobbet också. Det är alltid en härlig och avslappnad stämning vilket jag uppskattar. Sist var vi iväg och spelade kubb och drog sen vidare för middag på en trevlig restaurang.


Bild av Business Unit Director Tobias Classon

Vill du veta mer om hur det är att jobba här?

Kontakta:

Tobias Classon

Business Unit Director

+46 70 896 40 37

tobias.classon@soprasteria.com