Välj ditt land

Välkommen till oss!

Hej! Jag heter Mats Holmblad och ansvarar för vårt grymma .NET-team! I teamet jobbar över 50 kompetenta och trevliga kollegor som är fördelade över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Östersund och Malmö. Men oavsett varifrån vi jobbar så har vi en stark sammanhållning. Vi gillar att umgås helt enkelt! Tillsammans jobbar vi varje dag med att göra det lite enklare, smartare och roligare för våra kunder att göra sina jobb. Många av dem skapar i sin tur förbättringar i vårt samhälle. Såklart skapar vi lösningar genom moderna tekniker och metoder.

Men för att kunna hjälpa ännu fler kunder behöver vi bli fler .NET-utvecklare och därför hoppas jag att du väljer att söka till någon av våra tjänster. Och har du någon fråga så tveka inte att kontakta mig. Hoppas vi ses!

Vill du veta mer om hur det är att jobba inom .NET hos oss?

Kontakta mig:

Mats Holmblad
mats.holmblad@soprasteria.com
+46 70 896 50 57

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Hur är det att jobba här?

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 47 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp, eller om man klurar på något. I Sverige är vi 550 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder, varav 50 tillhör vårt .NET-team. 

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. I år tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2022 och Great Place To Work utsåg oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet.

Bild kunde inte laddas in

Lite av det vi erbjuder dig

- Möjlighet att jobba remote

- Certifieringsbonus

- Kollektivavtal

- Communities (forum för kunskapsdelning)

- Bidrag till hemmakontor

- Företagscykel

- Föräldraersättning

- Friskvårdsbidrag (5 000 kr)

- Dator

- Mobil med obegränsad surf

Säg hej till Lou - en av dina blivande kollegor

"Jag har varit här i snart ett år och kom in via vårt Accelerate-program som är ett trainee-program på tre år. Jag valde inriktningen systemutveckling och har fått jobba med riktigt spännande uppdrag. Som det jag till exempel sitter med just nu. Det är inom media och som systemutvecklare får jag hålla på med många nya tekniker, riktigt kul och utvecklande!

Vårt .NET-team här på Sopra Steria består av en mix av både seniora utvecklare och mer juniora som jag. Sen består teamet av flera konsulter runtom i Europa, så konceptet ”flexibel arbetsplats” har fungerat hur bra som helst. Vi hittar ofta på teamaktiviteter som jag uppskattar väldigt mycket. Nyligen fick vi åka till Oslo där fokus låg på team building. Blev en hel del roliga aktiviteter, men det jag uppskattade allra mest var att träffa hela teamet!"

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Säg hej till Albert - också en av dina blivande kollegor

"Här har jag riktigt kul och alla kollegor är trevliga och professionella. Jag är redan inne på mitt sjätte år som systemutvecklare här och har förutom roliga kollegor, fått vara med i en massa spännande projekt. Som då vi t.ex. fick förtroendet att bygga ett nytt system för att hantera barn- och ungdomstandvård åt Region Stockholm. Systemet byggdes i modern teknik såsom .NET 5, TypeScript och React-Hooks och min roll i teamet var Tech Lead och Scrum Master. Uppdraget var utmanande, lärorikt och väldigt roligt. Känns bra att kunna bidra till lösningar som gynnar samhället.

I vårt team försöker vi hitta på roliga aktiviteter för att kunna umgås utanför jobbet också. Det är alltid en härlig och avslappnad stämning, vilket jag uppskattar. Sist var vi iväg och spelade kubb och drog sen vidare för middag på en trevlig restaurang."

Vill du lära känna oss mer?

Vi vet hur viktigt det är att få en känsla kring hur företaget är som arbetsgivare, hur medarbetarna har det på jobbet, och om det verkar vara en rolig arbetsplats eller inte, innan man söker ett jobb. Just den känslan försöker vi spegla så gott vi kan i våra sociala kanaler. Förhoppningsvis gillar du vad du ser.

Besök oss på:

Instagram

Facebook

LinkedIn

YouTube

Bild kunde inte laddas in

Bild av Business Owner Mats Holmblad

Vill du veta mer om hur det är att jobba här?

Kontakta:

Mats Holmblad

Business Owner

+46 70 896 50 57

mats.holmblad@soprasteria.com