Sverige

Välkommen till oss!

Jag heter Mikael Zöögling och ansvarar för vårt erbjudande Quality Solutions. I mitt team är vi stjärnor inom Test, DevOps och smarta automatiserade lösningar och vårt fokus ligger på att öka hastigheten och kvalitén i våra kunders systemutveckling.

Det gör vi genom att identifiera moment som går att automatisera, skapa spårbarhet så våra kunder får koll på sin verksamhet och kan fatta datadrivna beslut, och genom att säkerställa testbarhet så våra kunder testar rätt saker vid rätt tillfälle på rätt sätt.

I teamet jobbar allt från seniora konsulter som är ledande inom branschen till juniora kollegor som precis har startat sin karriär. Det som förenar oss är att vi stöttar varandra, har kul tillsammans och ständigt vill fortsätta att utveckla oss själva, våra kollegor och våra kunder.

Vill du jobba tillsammans med härliga kollegor i spännande lösningar som gör skillnad för samhället? Hör av dig till mig så berättar jag mer, eller varför inte söka en av våra lediga tjänster. Hoppas vi ses!

Vill du veta mer om hur det är att jobba med Test, DevOps & Automation hos oss?

Kontakta mig:

Mikael Zöögling
mikael.zoogling@soprasteria.com
+46 70 896 40 47

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Hur är det att jobba här?

Vi månar om varandra och vi vet att vi når längre när vi jobbar tillsammans. Och med 60 000 kollegor globalt har vi en hel del kollegor att ta hjälp av när hinder dyker upp, eller om man klurar på något. I Sverige är vi 550 personer som tillsammans gör storverk hos våra kunder! 

Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen, och vi är på god väg. I år tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Karriärföretagen 2024 och Great Place To Work utsåg oss till Sveriges bästa arbetsplats 2023.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Meet the Team - DevOps

Vad gör man som DevOps-konsult hos oss och hur är det att jobba här? Det är några av frågorna som vi ställde till kollegorna inom DevOps.  

Spana in videon och hör mer om hur en dag på Sopra Steria kan se ut.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Meet the Team - Test

Möt några av våra kollegor som berättar mer om vad de gör som Teknisk testare och QR Strateg hos oss. Du får reda på hur deras arbetsdag ser ut, när de skrattade senast, vad det bästa med jobbet är och mycket annat. 

Spana in videon och hör mer om hur en dag på Sopra Steria kan se ut.

Bild kunde inte laddas in

Lite av det vi erbjuder dig

- Möjlighet att jobba remote

- Certifieringsbonus

- Kollektivavtal

- Communities (forum för kunskapsdelning)

- Bidrag till hemmakontor

- Företagscykel

- Föräldraersättning

- Friskvårdsbidrag (5 000 kr)

- Dator

- Mobil med obegränsad surf

Bild kunde inte laddas in

Vill du lära känna oss mer?

Vi vet hur viktigt det är att få en känsla kring hur företaget är som arbetsgivare, hur medarbetarna har det på jobbet, och om det verkar vara en rolig arbetsplats eller inte, innan man söker ett jobb. Just den känslan försöker vi spegla så gott vi kan i våra sociala kanaler. Förhoppningsvis gillar du vad du ser.

Besök oss på:

Instagram

Facebook

LinkedIn

YouTube


Bild av Business Owner Quality Solutions Mikael Zöögling

Vill du veta mer om hur det är att jobba här?

Kontakta:

Mikael Zöögling

Business Owner Quality Solutions

+46 70 896 40 47

mikael.zoogling@soprasteria.com