Sverige

Dags för The Challenge 2022

Ett av våra många välgörenhetsintiativ av och med Sopra Steria-anställda. Under en veckas tid arrangeras aktiviteter på våra fyra kontor i Sverige för att samla in pengar. För att sedan genom vår kontakt med Sopra Steria I Indien få direktkontakt och donera den insamlade summan för att hjälpa över 60 skolor i Chennai, Noida och Pune.🧡 Många familjer har en näst intill obefintlig ekonomi och har därmed inte råd att låta sina barn studera på universitet, och i år donerar Sveriges kontor den insamlade summan till just stipendium. Tillsammans hjälper vi fler unga i Indien att få chansen till en trygg och ordentlig utbildning. Hur fantastiskt är inte det?

The Challenge kickar igång den 7 november och avslutas den 11 november med en gemensam kväll och lotteri. Nedan kan ni se aktivitetsplanen och redan nu börja planera in vad för aktiviteter ni vill delta på. Observera att vissa aktiviteter har max-gräns! Mer information och anmälan till aktiviterna hittas här nedan. Hoppas att ni är taggade! Nu gör vi skillnad

Bild kunde inte laddas in

MÅNDAG

Kakförsäljning:

Vad är en bättre start på veckan än ett gemensamt häng och hemmagjord fika? Inte mycket om ni frågar oss.😋 Välkomna att bidra med era hemmagjorda godsaker den 7 november för en gemensam kakförsäljning. Är du inte en bagare så går köpt fika bra det med! Gäller alla kontor. 

Anmäl här om du kommer baka och sälja. 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

TISDAG

Lunchlöpning + teknik 4km (Stockholm) – Minst 25kr:
Häng med på lunchlöpning genom Stockholm!🏃🏻‍♀️ Hur härligt är det inte med frisk luft mellan varven? Få komma ut och rensa huvudet, tillsammans med ens goa kollegor. Den 8 november samlas vi för en gemensam lunchlöpning i ens egna takt, vill du promenera? Absolut! Springa? Kör! Du anpassar takten efter dig själv. Vi ses i receptionen 12.00!🫶🏼  Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Lunchlöpning STHLM i meddelandet för att anmäla dig. 


Lunchlöpning (Malmö) – Minst 25kr:
Häng med på lunchlöpning genom Malmö! Hur härligt är det inte med frisk luft mellan varven? Få komma ut och rensa huvudet, tillsammans med ens goa kollegor. Den 8 november samlas vi för en gemensam lunchlöpning i ens egna takt, vill du promenera? Absolut! Springa? Kör! Du anpassar takten efter dig själv. Vi ses på kontoret 12.00🫶🏼
Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Lunchlöpning Malmö i meddelandet för att anmäla dig. 

Massagetid (Stockholm) – Minst 100kr:
Ta en paus under jobbdagen och avnjut en stunds avkoppling!💆🏽‍♀️ Tisdagen 8/11 kommer massören till kontoret. Sväng förbi för en massage i 30min. OBS. Finns endast 11 platser. FULLBOKAT!

Massagetid (Göteborg) – Minst 100kr:
Ta en paus under jobbdagen och avnjut en stunds avkoppling!💆🏽‍♀️ Tisdagen 8/11 kommer massören till kontoret. Sväng förbi för en massage i 30 min. OBS. Finns endast 9 platser. Anmäl dig här. 

ONSDAG

Morgonspinning & frukost (Göteborg) – Minst 90kr:
Morning peeps are you with me? Vi kickar igång onsdagen med ett gemensamt spinningpass, tänk er energin efter detta? WOW. 🚴 Tillsammans efter ett peppigt pass lett av vår kollega Alice beger vi oss mot kontoret för en gemensam frukost ☕️ Anmäl dig här. 

Frukost (Stockholm) – Minst 25kr:
Nu är det bara halva veckan kvar, you got this! Ta en sovmorgon, tänk bort frukosten – för vi har redan löst den åt dig.😉 08.00-09.00 står frukostbuffén och väntar på dig! ☕️ Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Frukost STHLM i meddelandet. 

Frukost (Malmö) – Minst 25kr:
Nu är det bara halva veckan kvar, you got this! Ta en sovmorgon, tänk bort frukosten – för vi har redan löst den åt dig.😉 08.00-09.00 står frukosten och väntar på dig! ☕️ Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Frukost Malmö i meddelandet för att anmäla dig. 

Tipsrunda om the challenge – Minst 30kr:
Hur mycket kan du egentligen om The Challenge?🤔 Testa dina kunskaper under en tipsrunda, du kan gå själv eller i lag. Jolina sitter i baren under dagen, lämna in svaren till henne och få resultatet på fredagen. Deltar du från Göteborg? Lämna in svaren till Caroline. Deltar du från Östersund eller Malmö? Skicka bild på svaren till jolina.kvarnaelv@soprasteria.com. Swisha minst 30kr till 1234452827 och skriv Tipsrunda i meddelandet för att anmäla dig. 

Ölprovning (Östersund) – Minst 130kr:
Lillördag at its finest!🍻 Östersunds bästa ölprovning äger rum på Storgatan 39 och leds av inga mindre än Christoffer och Ludvig. Vi ses i köket 17.00!🤩 Anmäl dig här. 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

TORSDAG

BusinessYoga (På plats i Stockholm, digitalt till resten) – Minst 50kr
Välkommen på ett yogapass som passar perfekt att göra på kontoret, utan att behöva byta om eller ha tillgång till yogamatta.🧘🏼‍♀️ Kom och mjuka upp stelheten och dessutom få lite extra energi för resten av dagen. Vi ses på kontoren eller digitalt!🧡 Swisha minst 50kr till 1234452827 och skriv BusinessYoga i meddelandet för att anmäla dig. 

Våffellunch (Östersund)- Minst 25kr/våffla:
På torsdagar serveras det soppa och…Äsch, vi kör vår egna take - På torsdagar serveras det våfflor, i mängder! Välkomna in till Östersundskontoret för en gemensam våffellunch, vi ses!🧇 Swish-information kommer att finnas på plats. 

Vinprovning med snacks (Stockholm) – Minst 150kr:
Snart helg, men varför inte tjuvstarta lite innan? Allt handlar väl ändå om vardagslyxen.😉 Torsdagen den 10 november hittar ni två taggade ledare, Stina och Arvid som ska lära er allt om viner. Konsult på dagen, vinexpert på kvällen.🍷 Ta en 30min paus mellan jobb och nöje, fyll magen med middag och kom tillbaka för en härlig vinkväll! OBS. Först i kvarn, finns endast 40 platser. 🍇 Anmäl dig här. 

Vinprovning med snacks (Göteborg) – Minst 150kr:
Snart helg, men varför inte tjuvstarta lite innan? Allt handlar väl ändå om vardagslyxen.😉 Torsdagen den 10 november hittar ni två taggade ledare, André och Moa som ska lära er allt om viner. Konsult på dagen, vinexpert på kvällen.🍷 Ta en 30min paus mellan jobb och nöje, fyll magen med middag och kom tillbaka för en härlig vinkväll! OBS. Först i kvarn, finns endast 30 platser. 🍇 Anmäl dig här. 

FREDAG

Frukost (Göteborg) – Minst 25kr:
Hörde vi helg? Och du kanske även var med på vinprovningen igår?🥂 Ta en sovmorgon, tänk bort frukosten – för vi har redan löst den åt dig.😋 08.00-09.00 står frukostbuffén och väntar på dig! ☕️ Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Frukost GBG i meddelandet. 

Individuell poängjakt – Minst 20kr:
Veckan är snart slut, och hur mycket har inte du bidragit till att skapa förändring och bidragit till The challenge? HEJA DIG! 💪 Ännu är veckan inte helt över och du har fortfarande chansen att ta hem titeln som ”världens bästa kollega”. Var med på individuell poängjakt, samla poäng genom att hjälpa dina kollegor, sprudla positivitet och sprida leenden. 🥰  Swisha minst 20kr till 1234452827 och skriv Poängjakt i meddelandet för att anmäla dig.  

Fredagslöpning (Östersund) – Minst 25kr:
Nu springer vi in mot helgen!🏃🏽‍♂️ Fredagslöpning är sen gammalt bland oss i Östersund, men nu får vi också springa för ytligare ett syfte – The Challenge. Kom med joggingskorna så kör vi en härlig tur tillsammans. Vi ses 11.30! 👏🏼 Swisha minst 25kr till 1234452827 och skriv Löpning Östersund i meddelandet för att anmäla dig. 

Våffellunch (Stockholm) – Minst 25kr/våffla:
Lämna matlådan med pasta och köttfärssås hemma, för nu snackar vi lunch på riktigt.😎 12.00 öppnar våffelstationen i baren, kom och ät tills du rullar! 🧇 Swish-information kommer att finnas på plats. 

Våffellunch (Göteborg) – Minst 25kr/våffla:
Lämna matlådan med pasta och köttfärssås hemma, för nu snackar vi lunch på riktigt.😎 12.00 öppnar våffelstationen i baren, kom och ät tills du rullar! 🧇  Swish-information kommer att finnas på plats.

The challenge AW + lotteri alla kontor (Biljett kostar minst 30kr)
Fredag!! Vi har tillsammans gjort en otrolig skillnad och bidragit hela veckan, vilket gäng vi är. Självklart avslutar vi denna vecka med ett gemensamt häng! Glöm bara inte att köpa biljett senast den 4 November. Förutom gemensam AW är det också dags för lotteri! I år kommer det delas ut en blandad och spännande kompott av priser. Ju fler lotter du köper, ju högre chans har du att vinna! OBS. I år kommer det inte lottas ut någon resa till Indien!

Länk för anmälan AW: https://forms.office.com/r/5PrN9vX6Y5
Länk till lottköpen: https://forms.office.com/r/f9DtuMYKCr

Bild kunde inte laddas in