Sverige

Dags för The Challenge 2023

Ett av våra många välgörenhetsintiativ av och med Sopra Steria-anställda. Under en veckas tid arrangeras aktiviteter på våra fyra kontor i Sverige för att samla in pengar. För att sedan donera summan till Rädda Barnen - Safe Back to School. Redan före Covid-19 var det miljontals barn som inte hade tillgång till skolan, och på grund av pandemin behövde flertal skolor hållas stängda i långa perioder vilket förvärrade situationen. Rädda Barnen-rörelsen har därför ett antal pågående projekt för att få barn tillbaka till skolan genom olika åtgärder och säkerställa fler barns utbildning. De är aktiva i 15 olika länder.

The Challenge kickar igång den 13 november och avslutas den 17 november, nedan hittar ni de olika aktiviteterna samt anmälan! Observera att vissa aktiviteter har max-gräns! Hoppas att ni är taggade! Nu gör vi skillnad

HELA VECKAN & ALLA KONTOR

Kakförsäljning:

Vad är en bättre start på veckan än ett gemensamt häng och hemmagjord fika? Inte mycket om ni frågar oss😋 Välkomna att bidra med era godsaker under veckan för en gemensam kakförsäljning. Är du inte en bagare så går köpt fika bra det med! Pris och information kommer att finnas på plats!

Bokbytarvecka:
Stora bokbytarveckan för välgörenhet! 📖 Du går hemifrån med en bok och kommer tillbaka med en annan men kanske också med en ny vän på kontoret. Under hela veckan kommer det finnas möjlighet att lämna in böcker på kontoret och samtidigt köpa hem en ny.

Godisförsäljning, minst 2kr/godis:
Fredag hela veckan, i alla fall på våra kontor under The Challenge!😉Under veckan kommer det välkända fredagsgodiset stå ute som ni kan gå och plocka utav och samtidigt bidra till Rädda Barnen. Hur fantastiskt är inte det? 1 godis kostar 2kr🍬

Köp av lotter:
Kontakta Jolina Kvarnälv 

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

MÅNDAG

Sopra Steria Sample Sale (Stockholm):
Välkommmen på Sopra Sterias Sample Sale, yes du läste rätt😉 Från och med måndag 09.00 tills att lagret tar slut kan du svänga förbi baren för att köpa merch, inredning, pynt, you name it!

 

Bild kunde inte laddas in

TISDAG

Massagetid, minst 200kr (Stockholm):
Ta en paus under jobbdagen och avnjut en stunds avkoppling!💆🏽‍♀️ Tisdagen 14/11 kommer massören till kontoret. Sväng förbi för en massage i 30min. FULLBOKAD, skriv upp dig på väntelista här!

Massagetider (Malmö), minst 250kr:
Ta en paus under jobbdagen och avnjut en stunds avkoppling!💆🏽‍♀️ Tisdagen 14/11 kommer massören till kontoret. Sväng förbi för en massage i 30min. Anmäl dig här!

Yoga, 17.30 – 18.30, minst 200kr (Göteborg):
Välkommen upp till våning 16 på Yoga-pass med Rico och Gabi! 🧘🏼‍♀️ Veckan är i full gång, unna dig ett avkopplande pass där du samtidigt ökar din styrka och flexibilitet. Du behöver inte ta dig långt, för vi är på kontoret och har redan förberett din yogamatta. Vi ses där! Anmäl dig här!

 

ONSDAG

Frukostbuffé, minst 50kr (09.00 – 10.00, Malmö & Östersund. 08.00 - 09.00, Stockholm):
Hej du! Ta en sovmorgon, tänk bort frukosten – för vi har redan löst den åt dig😉 08.00-09.00 står frukostbuffén och väntar på dig! ☕️ Swishinformation hittar du på plats.

Tipspromenad och lunch, 12.00 – 13.00, minst 200kr (Malmö):
Lillördag är här och det firas ju såklart med poängjakt och lunch! Så koppla på tävlingsandan för ett pris utlovas såklart till den som samlar ihop mest poäng och tillsammans avslutar vi med en gemensam lunch.🥙 Anmäl dig här!

Capoeria, 17.00 – 19.00, minst 120kr (Göteborg):
Välkommen till Capoeira! För den som känner sig extra hurtig och vill få lite extra energi till resten av veckan, kolla hit!👋 Tillsammans möts vi vid Oskar Fredriksskolan 17.00 för att ta oss an den brasilianska kampsporten där vår styrka, kondition och rörlighet utvecklas, tre flugor i en smäll!🥋 Anmäl dig här!

Spådom, minst 40kr (Malmö):
Visste ni att här på Malmökontoret har vi vår alldeles egna Medusa? Jajamen, tänk ut två Ja/nej frågor som du vill ha svar på, annars funderar Medusa (även känd som Sanna Wylie) ut det tillsammans med dig. Med hjälp av kort och/eller kaffesump ser vi till att svara på dina frågor! Vi ses i Rune Elmqvist!🔮 Anmäl dig här!

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

TORSDAG

Ölprovning (Östersund), 17:30 - 19:30, minst 250kr:
Snart helg, men varför inte tjuvstarta lite innan? Allt handlar väl ändå om vardagslyxen😉 Torsdagen den 16 november hittar ni två taggade ledare, Christoffer och Ludvig som ska lära er allt om öler. Konsult på dagen, ölexpert på kvällen. Ta en 30min paus mellan jobb och nöje, fyll magen med middag och kom tillbaka för en härlig ölkväll!🍻 Anmäl dig här!

Vinprovning (Stockholm och Malmö), 17:30 - 19:00, minst 270kr:
Snart helg, men varför inte tjuvstarta lite innan? Allt handlar väl ändå om vardagslyxen.😉 Torsdagen den 16 november hittar ni två taggade ledare, Stina och Arvid som ska lära er allt om viner. Konsult på dagen, vinexpert på kvällen.🍷 Ta en 30min paus mellan jobb och nöje, fyll magen med middag och kom tillbaka för en härlig vinkväll! OBS. Först till kvarn gäller 🍇 Anmäl dig här! 

Vinprovning (Göteborg), 17:30 - 19:00, minst 270kr:
Snart helg, men varför inte tjuvstarta lite innan? Allt handlar väl ändå om vardagslyxen.😉 Torsdagen den 16 november hittar ni två taggade ledare, Emma och Moa som ska lära er allt om viner. Konsult på dagen, vinexpert på kvällen.🍷 Ta en 30min paus mellan jobb och nöje, fyll magen med middag och kom tillbaka för en härlig vinkväll! OBS. Först till kvarn gäller 🍇 Anmäl dig här!

FREDAG

Frukostbuffé (Göteborg), 09.00 – 10.00, minst 50kr:
Hej du! Ta en sovmorgon, tänk bort frukosten – för vi har redan löst den åt dig😉 09.00-10.00 står frukostbuffén och väntar på dig! ☕️ Swishinformation hittar du på plats.

Våffellunch (Stockholm och Malmö), 12.00:
Lämna matlådan med pasta och köttfärssås hemma, för nu snackar vi lunch på riktigt😎 12.00 öppnar våffelstationen i köket, kom och ät tills du rullar! 🧇 Swish-information kommer att finnas på plats.

Nacholunch (Östersund), 12.00:
Lämna matlådan med pasta och köttfärssås hemma, för nu snackar vi lunch på riktigt😎 12.00 öppnar Nachoköket i matsalen, kom och ät tills du rullar!🌮 Swish-information kommer att finnas på plats. 

Massagetider (Malmö & Göteborg), minst 250kr:
Ta en paus under jobbdagen och avnjut en stunds avkoppling!💆🏽‍♀️ Tisdagen 17/11 kommer massören till kontoret. Sväng förbi för en massage i 25min.
Malmö: Anmäl dig här!
Göteborg: Anmäl dig här!

Våffelfika (Göteborg), 15.00:
Välkomna in till Våffelfredag!😎 15.00 öppnar våffelstationen i köket för lite fika, kom och ät tills du rullar! 🧇 Swish-information kommer att finnas på plats

 

Bild kunde inte laddas in


Undrar du något om The Challenge? Hör av dig!

Jolina Kvarnälv

jolina.kvarnälv