Välj ditt land

Sitevision

Sitevision, CMS:et där enkelhet står i fokus!

Sitevision är en plattform för webbpublicering som består av flexibla och färdiga moduler och funktioner. Det gör att det är enkelt och går snabbt att bygga och anpassa webbplatser och intranät utifrån kunders varierande behov. Allt förpackat i ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt.

Samtidigt är Sitevision ett kraftfullt verktyg med avancerat stöd för att integrera, synkronisera och automatisera flöden och funktioner. Det är enkelt att bygga egna funktioner med hjälp av Sitevisions väldokumenterade ramverk för WebApps och RestApps.

 

Sopra Steria är Sitevision-partnern med extra bredd

Sopra Sterias Sitevision-team består av certifierade utvecklare som leds av en av marknadens mest erfarna Sitevision-konsulter med mycket nära relation till Sitevision. Vi har stor erfarenhet av Sitevision-lösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med både publik webb som med intranät och integrationer till era underliggande system.

Vårt Sitevision-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.

 

Vår storlek är vår styrka

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Koncernen har drygt 46 000 medarbetare i 30 länder och hade en omsättning på € 4,3 miljarder 2020. I Skandinavien har bolaget drygt 2 500 medarbetare och omsatte tillsammans 3,5 miljarder kronor 2020.

 

Sitevisions hemsida:

https://www.sitevision.se/