Sverige

Genom business design hjälper vi våra kunder att skapa bärkraftiga lösningar med fokus på både, kund, affär, samhälle och verksamhet. Vi arbetar utforskande, insiktsdrivet och både kund- och datadrivet. Genom att bidra med business mindset i leveranserna säkerställs lönsamhet och framtidssäkring för våra kunder.

Vi på Sopra Steria finns här för att hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå. Genom att analysera och förstå affärsaspekterna i projektet kan vi utforma strategier och åtgärder som gynnar både er ekonomiska framgång och långsiktiga överlevnad på marknaden.

 


KONTAKT

Maria Hofverberg
Business Owner Creative
+46 70 255 45 43
maria.hofverberg@soprasteria.com

Maria Hofverberg, Business Owner

 

Bild kunde inte laddas in

Business Design och affärsstrategi

Vi fokuserar på att skapa affärsvärde genom att identifiera möjligheter till innovation och förbättringar i er verksamhet. Genom att kombinera vår expertis inom affärsutveckling med insikter från marknaden och dataanalys, kan vi ge er konkreta rekommendationer och handlingsplaner för att maximera er framgång.

Vi är en långsiktig partner i en snabbrörlig värld

Vi strävar efter att vara en pålitlig och långsiktig partner för våra kunder och hjälpa dem att navigera framgångsrikt i en snabbrörlig affärsvärld. Genom att använda business design kan vi hjälpa er att skapa innovativa och hållbara lösningar som inte bara gynnar er verksamhet utan även samhället i stort.

Vi tror på att affärsframgång och hållbarhet går hand i hand, och genom att integrera både ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter i våra lösningar strävar vi efter att bidra till en mer hållbar framtid.

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Resan mot att bli en datadriven organisation

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad, vilket innebär att de arbetar för alla göteborgare och med hela staden.

Sopra Steria hjälper Göteborg Energi att agera på sin vision och att gå från ett produktbolag till ett kunddrivet tjänstebolag med intuitiva, användarvänliga tjänster som hjälper kunderna i deras klimatomställningVill du veta hur vi kan hjälpa just er?

Maria Hofverberg

Business Owner Creative

maria.hofverberg

+46 70 255 45 43