Sverige

Vi säkerställer att er visuella identitet och kommunikation, baserat på er digitala strategi, speglar era kärnvärden och stärker ert varumärke samtidigt som det skapar maximalt värde för era målgrupper och affär.

Genom att skapar omtyckta och moderna utformningar som förenklar användning av kundens digitala tjänster. Här jobbar vi ut både funktion och form och med stort fokus på inkluderande design och säkerställer att produkter och tjänster stärker kundens varumärke.


KONTAKT

Maria Hofverberg
Business Owner Creative
+46 70 255 45 43
maria.hofverberg@soprasteria.com

Maria Hofverberg, Business Owner

UX och UI Design

Vi designar användarupplevelsen som uppstår då en människa interagerar med en produkt eller tjänst. Vi ser till att upplevelsen är smidig, tillgänglig och har ett tydligt syfte för användaren. Kärnan i UX-design är att förhöja en upplevelse, en känsla, för att se till att människor väljer just din produkt eller tjänst före konkurrenternas.

Vi skapar fantastiska användarupplevelser där design samspelar med funktion, interaktion och innehåll. Vår långa erfarenhet gör att vi kan hitta den rätta känslan för ert varumärke i era digitala produkter och skapa unika upplevelser som sticker ut från konkurrensen.

Så stöttar vi er med UX och UI design
Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Digital tillgänglighet

Vi fokuserar på tillgänglighet och skapar tjänster, lösningar och produkter som är användbara för alla, oavsett funktionsvariationer. Tillgänglighet handlar om inkludering och att ta hänsyn till människors olikheter och förmågor.

Genom att säkerställa tillgänglighet, från tillräckliga kontraster på text till att webbplatsinnehåll kan läsas upp av hjälpmedel, uppfyller vi de krav som lagstiftningen om offentlig digital service kräver.

Se hur vi kan stötta er med digital tillgänglighet

Varumärke & visuell identitet

Vi kombinerar kreativitet och strategi för att förmedla ert varumärkes syfte och skapa en stark koppling till er målgrupp.

En genomtänkt varumärkesstrategi är avgörande för att kommunicera era kärnvärden, skapa ett starkare varumärke samt strategiskt få med den emotionella och visuella identiteten av ert varumärke

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Vinnare i Svenska Designpriset 2022

Sopra Steria har i samarbete med SVT:s strategiavdelning ökat tillgängligheten och förståelsen för SVT:s uppdrag på deras sajt vilket tog hem den prestigefyllda vinsten för People Choice på Svenska Designerpriset 2022.Maria Hofverberg

Business Owner Creative

maria.hofverberg

+46 70 255 45 43