Välj ditt land

UTVECKLARE SERVICENOW

SOPHIA OLSSON

- Här sitter jag aldrig och väntar på att klockan slår 17 så att jag får gå hem, det är snarare att jag stannar längre för att det är så kul.

När jag kom in på Sopra Steria som nybörjare blev jag omedelbart placerad i ett projekt. Genom att tro på min kompetens fick jag möjligheten att utvecklas otroligt mycket på kort tid, och jag lär mig nya saker nästan varje dag.

Tidigare har jag varit på företag där företagskulturen inte levt upp till mina förväntningar, där det många gånger pratades och utlovades mycket som inte uppfylldes. Hos oss upplever jag en företagskultur som är inkluderande och jag får alla verktyg jag behöver för att kunna leverera.

Genom att jobba som konsult får jag hantera många olika människor i olika situationer, vilket är roligt och väldigt givande. Jag har också haft turen att hamna i världens bästa team, vi har jättekul på jobbet.

Bild kunde inte laddas in

Kompetens

Agila team

ServiceNow

Certifieringar

ScrumMaster

CSA ServiceNow

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Här har vi en kultur av att hjälpas åt, dela med sig av våra kompetensområden och uppmanas att våga ta egna initiativ. Det utgör en fantastisk möjlighet för personlig utveckling.