Sverige

MEDIA

Efterfrågan på streamade TV-tjänster ökar snabbt och kunderna vill konsumera media överallt och på ett växande antal enheter. Sopra Steria levererar de digitala lösningar som krävs för att mediebranschen ska kunna leva upp till kundernas önskemål.

Lösningar för morgondagens krav

För att mediebolag ska lyckas öka sin tillväxt och lönsamhet krävs digitala lösningar som är anpassade till morgondagens krav. Sopra Steria levererar lösningar och konsulter med expertis kring OTT, multiscreen, Broadcast Management, kundhantering, integration och QA till mediebranschen.

Kundhantering och betalningslösningar

Kundernas sätt att konsumera media innebär att kundhantering blir allt viktigare för mediebolag för att kunna ta betalt för media som levereras. Sopra Steria levererar lösningar och experter kring kundhantering och betalningslösningar för mediebranschen.

Vi kan multiscreen

En multiscreenlösning gör det möjligt för slutanvändaren att se tv på flera olika skärmar med en enhetlig användarupplevelse. Sopra Steria levererar multiscreenlösningar till medie- och tv-branschen som är anpassade efter deras erbjudande till slutkunden.

Produkter och partners

  • MSA Focus
  • Irdeto
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Open CRX
Intresserad av att veta mer?
Anders Uddenberg
Säljchef