Sverige

Sopra Steria är ett av nordens största företag med kompetens inom molntjänster och digitala plattformar. Vi har flera hundra molnkonsulter som kan hjälpa ditt företag att använda de rätta molntjänsterna på ett effektivt sätt. Vi levererar lösningar till kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Du får en stabil och uppdaterad plattform samt din egen digitala infrastruktur.

Sopra Steria är partner med alla stora leverantörer av molnlösningar. Om du redan har ett avtal kan det därför fungera tillsammans med vad vi levererar – och med oss som rådgivare. Vi har egna utvecklade koncept: RightCloud, RightSecurity och RightExperience som säkerställer en helhetlig och säker användning av molntjänster och digitala plattformar. Med molntjänster från Sopra Steria kan du som kund vara trygg med att din molnlösning är tillgänglig, skalbar, säker och har kostnadskontroll.

Skräddarsydda lösningar på molnplattformar som passar just din verksamhet

Vi kan hjälpa till att bygga tjänster på hyperskalbara plattformar. Vi tar ansvar för att de olika delarna av IT-portföljen levereras från den molnmiljön som passar bäst. Till exempel privat moln, offentligt moln eller hybridmoln. Våra arkitekter och rådgivare hjälper dig att identifiera och överföra applikationer, arbetsytor och andra tjänster i ditt företag till de molnplattformar som är bäst lämpade för dig och dina behov.

Outsourca din IT-drift och frigör tid och resurser

Vi erbjuder också Managed Services – ett effektivt sätt att drifta IT-system och digitala plattformar. Våra experter hanterar support och uppföljning medan du själv kan använda din tid för innovation och operativ drift.

Vi hjälper er med:

  • Applikationsdrift och -förvaltning
  • Automatisering
  • Digital arbetsyta
  • Enterprise service management
  • ITIL & DevOps
  • Lösningsrådgivning
  • Mobilitet och nätverk
  • Teknologiarkitektur

 

KONTAKT

Amir Hantash
Business Unit Director

Amir Hantash
Bild kunde inte laddas in

Telenor Connexion uppgraderar till molnet

Telenor Connexion som är en ledande, global leverantör av Internet of Things (IoT)-tjänster för stora, internationella företag, identifierade behovet av att uppgradera sitt on-prem-baserade affärssystem. Med uppgraderingen av affärssystemet fick Telenor Connexion tillgång till ett modernt och flexibelt molnbaserat system som stödjer verksamheten och där manuella rutiner har minimerats.

Våra partners inom cloud

Vi är partner med alla de stora molnleverantörerna som levererar molntjänster; 

Bild kunde inte laddas in

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för er verksamhet

Oavsett om ni vill byta ut ett föråldrat system, framtidssäkra er verksamhet i en allt mer föränderlig värld, eller bara ta ett förusättningslöst möte så är vi redo att vara en proaktiv partner på er transformationsresa. Vi är en global aktör med bredd att vara med från idé till verkställande. 
Jag godkänner att Sopra Steria sparar mina uppgifter. Det här formuläret samlar in uppgifter så att vi kan kontakta dig. Läs vår integritetspolicy för mer information.*
Jag vill gärna att Sopra Steria tipsar mig om relevanta inbjudningar, inlägg och annan information.
* = obligatoriskt