Välj ditt land

Omvärlden förändras i en allt snabbare takt. Digitalisering och ny teknik påverkar din affär mer och mer för varje dag. Stora frågor kring hållbarhet, demografi och ekonomi löper som en röd tråd genom alla beslut och val. Frågan är hur man ska navigera i den nya situation som uppstått?

 


Kontaktperson:
Jan Svanholt
Business Owner: Data & Analytics

Uppgifter:
+46 76 002 48 73
jan.svanholt@soprasteria.com

Data Engineering

Data Engineering handlar primärt om att strukturera och tillgängliggöra data genom att utveckla kvalitetssäkrade data- och analysplattformar samt att visualisera relevant information via BI-verktyg till rätt individer. Det skapar rätt förutsättningar till data- och analysdrivna beslut.

Läs mer om Data Engineering

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Advanced Analytics

Inom Advanced Analytics hjälper vi våra kunder att bli ännu mer analysdrivna genom avancerade analyslösningar. En kompletterande förmåga till ”klassisk BI”, där prediktiva modeller utvecklas, implementeras och optimeras.

Läs mer om Advanced Analytics

Data Strategy

Vi hjälper våra kunder att ta ett helhetsgrepp för framtiden, men säkerställer värde i närtid. Vi utvecklar och implementerar strategier där data och analys är det centrala. För att lyckas realisera hållbart värde, krävs en flexibelt hållbar plan, data och analysförmåga, teknik, samt att de förändringar som de tekniska lösningarna innebär hanteras parallellt i verksamheten.

Läs mer om Data Strategy

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Bild av Business Owner: Data & Analytics Jan Svanholt

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Jan Svanholt

Business Owner: Data & Analytics

+46 76 002 48 73

jan.svanholt@soprasteria.com