Välj ditt land

Här förenas unika spetskompetenser. Vi har byggt upp en organisation, utvecklat metoder, processer och pedagogik som gör att du verkligen får full utväxling på din satsning.

Affärssystem och CRM-system är centrala i många verksamheters datahantering. Affärssystemet, kallas även för ERP-system (Enterprise Resource Planning), är ofta kärnan av företagets olika IT-system och ger dig insikt i hur företaget mår och presterar. Det andra verktyget, CRM-systemet (Customer Relationship Management), är ett IT-system som används för att aktivt bearbeta kundrelationer så att du får lojala kunder samt kan värva nya.

Hos många företag används dessa verktyg som två separata system, men fördelarna är många om man kan integrera dem. Till exempel kan du då öka effektiviteten och ge en ännu bättre kundupplevelse.

KONTAKT

Christer Söderholm
Business owner
+46 70 896 60 73
christer.soderholm@soprasteria.com

Christer Söderholm

Microsoft Dynamics - nästa generations ERP- och CRM-appar


Vi löser utmaningar som de ovan med affärs- och CRM-system baserade på Microsoft Dynamics 365. Vi börjar med att utgå från standard och anpassar sedan systemet baserat på de behov som verksamheten har. För att kunna säkerställa att systemet kan användas optimalt även längre in i framtiden fokuserar vi på skalbarhet, framtidssäkring och verksamhetsnytta. Men inte nog med det, tack vare att vi även har kompletterande kompetens inom digital arbetsplats, data & analys, samt e-handel, kan vi ta ett helhetsansvar kring våra kunders digitaliseringsresa.

Läs mer om Dynamics 365 - ett pussel av möjligheter

Testa MS Dynamics 365 i 30 dagar

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Enterprise Resource Planning (ERP)


Vi har lång erfarenhet av affärs- och ekonomisystem samt av att arbeta nära ekonomifunktioner i organisationer. Vi vet vilka besparingar företag får genom att lyckas med sitt affärssystem, inte minst på grund av ett mycket effektivare arbetsflöde genom hela organisationen.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med affärssystem

Läs mer om Business Central for Law and Legal Firms

Customer Relationship Management (CRM)

I grund och botten är Customer Relationship Management (CRM) en filosofi för att utveckla lönsamma relationer till lojala kunder. Men att vinna nya kunder är inte bara svårt och tidskrävande, utan även dyrt. Många företag väljer därför att implementera ett CRM-system för att kunna ta hand om sina kundrelationer och öka lojaliteten.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med CRM-system

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Paketerad lösning för dig som vill paketera nya tjänster

Vår lösning E2E Service Bundler ger medarbetare en och samma bild av företagets kunder, oavsett om man jobbar med sälj, installation eller kundservice, och all information finns samlat på ett ställe. Det här innebär att kunderna i sin tur får en kontaktpunkt, vilket leder till en förbättrad kundupplevelse. Det spelar ingen roll om ditt företag anlitar andra aktörer och leverantörer för ert kunderbjudande, eller om ni har tillgång till alla delar in house. E2E Service Bundler passar bra till båda typer av upplägg.

Läs mer om vår lösning E2E Service Bundler

Hur du kan dra nytta av E2E Service Bundler? Vi bjuder på en timmes gratis konsultation

Hur valet av PSA-system kan påverka lönsamheten hos det partnerdrivna företaget

De flesta som någon gång har drivit företag tillsammans med en eller flera partners kan nog skriva under på att verksamhetsformen innebär en hel del utmaningar. Det gäller inte minst när det kommer till ekonomi och administration. För att utmaningar som uppstår har vi utvecklat en lösning, Solution for Professional Services, som är en komplett PSA-lösning som dessutom är optimerad för att tillgodose den partnerdrivna verksamhetens specifika behov.

Läs mer om vår lösning Solution for Professional Services

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Digitaliserad budget-, prognos-, och planeringsprocess

Nästan alla företag, oavsett storlek eller bransch, har någon typ av budget-, prognos-, och planeringsprocess. Men hos många är denna process inte digitaliserad, utan består av Excel-ark som kräver mycket manuellt arbete. En process som inte är värdeskapande och som ger en negativ upplevelse för inblandade medarbetare på alla nivåer.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med budget-, prognos-, och planeringsprocess

Bild kunde inte laddas in
Bild kunde inte laddas in

Träffa teamet

Vi har under årens lopp samlat på oss en gedigen expertis inom alla kompetensområden inom affärs- och CRM-system. Här får du träffa några av oss som jobbar med Microsoft Dynamics 365 så att du får en känsla av vilka vi är och hur vi jobbar.

Bild kunde inte laddas in

Bild av Business Owner: Business Applications Christer Söderholm

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta:

Christer Söderholm

Business Owner: Business Applications

+46 70 896 60 73

christer.soderholm@soprasteria.com